1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’lü “Annem Ankara” dizisinden ilk kare

Senarist Başak Angigün’ün annesi Zuhal Angigün’ün hikâyesinden yola çıkarak yazdığı Annem Ankara” dizisi sete çıktı.

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’lü “Annem Ankara” dizisinden ilk kare

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür Kanal D’nin gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan BKM imzalı ‘Annem Ankara’ dizisinde başrolü paylaşıyor. İki ünlü oyuncunun setten ilk görüntüleri geldi. Faruk Teber’in yönettiği dizide üç evladının annesi ve kimseye evlat olamamış bir adamın karısı ‘Zuhal’in (Bergüzar Korel) hikayesi ekrana taşınacak.


‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’ sloganlı dizide Korel ve Günsür’e ‘Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak ve Celile Toyon, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Kerem Eren, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal  Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Ferit Kaya bu akşam Diyarbakır’da nikah masasına oturacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir