1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Beren Gökyıldız ve Mehmet Aybars Kaya’lı “Köstebekgiller” sete çıkıyor

TRT Çocuk’ta yayınlanan fenomen animasyon dizisi Köstebekgiller’in filmi sete çıkıyor.

Beren Gökyıldız ve Mehmet Aybars Kaya’lı “Köstebekgiller” sete çıkıyor

“Köstebekgiller” dizisi film oluyor. Sevilen animasyon projesinin film versiyonu Filmevi Yapım ve Plaza Yapım imzasıyla çekilecek. Ekin Pandır’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Beren Gökyıldız ve Mehmet Aybars Kaya “Deniz” ve “Arda” adlı abla kardeşe hayat verecek. İki başarılı minik oyuncu geçen günlerde provalarda bir araya gelmişti.

Çarşamba günü okuma provası yapılacak olan animasyon filminde usta oyuncu Beyti Engin de kötücül profesör Ali Cengiz Kapkara‘yı canlandırıyor. Filmin çekimleri 5 Eylül’de başlayacak. Filmde dünyanın ağına düştüğü gıda krizi ele alınıyor ve Ata tohumunu kurtarabilmek için kötü kalpli profesöre karşı Deniz (Beren Gökyıldız) kardeşi Arda (Mehmet Aybars Kaya) ve Köstebekgiller’in verdikleri mücadele anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol İtalya’da ödül aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir