1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bennu Yıldırımlar NOW’ın “Aşk Evlilik Boşanma” dizisinde

Karga Seven Pictures’ın çekeceği “Aşk, Evlilik, Boşanma” dizisi “Love (ft. Marriage and Divorce) projesinden uyarlanıyor.

Bennu Yıldırımlar NOW’ın “Aşk Evlilik Boşanma” dizisinde

“Aşk Evlilik Boşanma” dizisi yeni sezonun merak edilen dizileri arasında… Karga Seven Pictures imzalı diziyi başarılı yazar Rahşan Çiğdem İnan 3 sezon süren “Love (ft. Marriage and Divorce” adlı Kore dizisinden uyarlıyor. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği dizinin ilk belli olan ismi değerli oyuncu Bennu Yıldırımlar oldu.

Son olarak “Bahar” dizisine konuk olan Bennu Yıldırımlar “Aşk, Evlilik, Boşanma”da Güner rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizi Güner, Naz ve Gaye adlı 3 kadının hikâyesini anlatıyor. Heyecanlı konusuyla dikkat çeken dizi Güner, Naz ve Gaye’nin bir erkek cesedini gömdüğü sahnelerle başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökberk Demirci “Yalan” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir