1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Batuhan Bayar “Kimler Geldi Kimler Geçti”de

‘Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı’ dizisinde Niko karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Batuhan Bayar, "Kimler Geldi Kimler Geçti"nin 2. Sezonunda rol alan oyuncular arasında…

Batuhan Bayar “Kimler Geldi Kimler Geçti”de

“Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ilk sezonu büyük ilgi görmüştü. Bertan Başaran’ın yönettiği, Ece Yörenç’in ise yazdığı dizi 2. Sezonunda da modern şehir hayatının ilişki kazalarına yer vermeye devam edecek. Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat ve Bade İşcil gibi ünlü isimleri buluşturan dizide Batuhan Bayar da rol alıyor.

Doğaya olan tutkusu ve kampçılık merakıyla bilinen yakışıklı oyuncu “Kimler Geldi Kimler Geçti”de dizideki kahramanlardan biriyle aşk yaşayan “Tuan” adlı yaşam koçuna hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel’den önce reklam, ardından müzikal projesi gelecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir