1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin yeni adı “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” oldu

Show TV’nin ilk sezonuyla reyting rekoru kıran MF Yapım imzalı “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi ikinci sezonuyla 24 Eylül Salı akşamı ekrana dönmeye hazırlanıyor.

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin yeni adı “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” oldu

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin ikinci sezonda sloganı değişti. Fenomen dizinin yeni adı “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” oldu. Reyting rekortmeni “Bahar” dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında Bahar’ın “Yeni Hayatıma Merhaba” partisinde yaşanan eğlenceli anlar dikkat çekti.

Bahar ve Timur arasındaki çekişmenin yeni sezonda da devam edeceğinin ilk ipuçları verildi. Peran Vakıf Hastanesi’ne yıldırım gibi düşen Süreyya’nın (şra Pekin), kim olduğu ve önümüzdeki bölümlerde hikayenin seyrini nasıl etkileyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Dizinin yeni sezonu için hazırlanan, Demet Evgar’ın yer aldığı renkli afiş çalışması sosyal medyada dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutulurken; Bahar’ın kucağındaki bebekler ise büyük bir gizem yarattı.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet EvgarBuğra GülsoyMehmet Yılmaz Akşra Pekin, Ecem Özkaya, Elçin Afacan, Füsun DemirelElit Andaç ÇamDemirhan DemircioğluNil Sude AlbayrakAlisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ekranda müthiş yarış, 5 dizi birden aynı gün sezonu açıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir