1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Bahar” dizisinin ikinci sezonuna 3 yeni oyuncu

MF Yapım’ın Show TV’de yayınlanan reyting rekortmeni dizisi “Bahar”ın ikinci sezonu merakla bekleniyor.

“Bahar” dizisinin ikinci sezonuna 3 yeni oyuncu

“Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’u buluşturan dizinin 2. sezonu 17 Eylül’de açması planlanıyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncu katıldı.

Dizide Süreyya’nın sağ kolu Ergün karakteri Eylem olarak değiştirildi. Rolün sahibi başarılı oyuncu Elçin Afacan oldu. Hastanenin yeni doktoru Eylem sadece Süreyya’nın sağ kolu değil, aynı zamanda muhbiridir.

Evren’in (Buğra Gülsoy)  yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü en yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem’e “Sadakatsiz” dizisiyle yıldızı parlayan Doğan Can Sarıkaya hayat verecek.

Devrim Kabacaoğlu’nun hayat verdiği Uğur’un babası Habip’i usta oyuncu Nizam Namidar canlandıracak. Habip, Nevra Yavuzoğlu’nun (Hatice Aslan) ikinci baharını yaşayacağı Adanalı zengin işadamı olarak seyircinin karşısına çıkacak.vFenomen dizide Peran Vakfı’na başhekim olarak gelecek olan Süreyya’yı, Peran Vakfı’nın kantininde çalışan Kiraz’ı ve Çağla’nın (Elit Andaç Çam) arkadaşı Zuhal’i canlandıracak oyuncular için de görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Sözen isyan etti: Hakkımda atılan iftiraları kabul etmiyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir