1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül'lü Tutsak dizisine yeni oyuncu

“The Last Empress” adlı Kore dizisinden Rahşan Çiğdem İnan tarafından ülkemize uyarlanan "Tutsak" dizisinde Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül başrolü paylaşacak.

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü Tutsak dizisine yeni oyuncu

Aytaç Şaşmaz geçen yaz “Zeytin Ağacı” dizisinde “Diyar” rolüne hayat vermiş ve ardından da atv’de ekrana gelecek “Tutsak” dizisiyle anlaşmıştı. ARC Film‘in atv için çekeceği dizinin önümüzdeki hafta sete çıkması için hazırlıklar sürüyor. “The Last Empress” adlı Kore dizisinden Rahşan Çiğdem İnan tarafından ülkemize uyarlanan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Sümeyra Koç, “Tutsak” dizisiyle el sıkıştı. Koç merakla beklenen dizide “Alara” rolüne hayat verecek ve Onur’un (Aytaç Şaşmaz) kardeşine olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizide başlıca rolleri Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu ve Sacide Taşaner canlandıracak. Dizide genç iş insanı Onur ve onu uğradığı suikastten kurtaran Zeynep öğretmenin aşk hikâyesi seyirciye sunulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Bilgiç’e Ata Demirer ve ekip arkadaşlarından sette sürpriz kutlama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir