1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'lı "Gölgede 39 Derece"nin platformu belli oldu

7 yıl sonra Bir Film imzalı "Gölgede 39 Derece" filminde başrol oynamaya hazırlanan Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç provalara başladı.

Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç’lı “Gölgede 39 Derece”nin platformu belli oldu

Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç “Meryem” dizisinden 7 yıl sonra Bir Film imzalı “Gölgede 39 Derece” filminde başrol oynayacak. Uygar Şirin‘in yazdığı, Tunç Şahin‘in yöneteceği sinema filminin yayınlanacağı platform belli oldu. Bu sabah Momo Bebeköy‘de bir basın kahvaltısı düzenleyen Prime Video Türkiye Müdürü Alptuğ Çopuroğlu filmin kendi platformlarında yayınlanacağını duyurdu ve şunları söyledi:

“Gölgede 39 Derece bir romantik komedi… İzmir’de yaşayan yaşayan genç bir adam Fatih ile İstanbullu hırslı bir avukat Ege’nin hikâyesi… Ege bir dava için İzmir’e gidiyor ve yolu Fatih’le kesişiyor. O günün onların hayatını nasıl değiştirdiğini izleyeceğiz. Başroller için Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’la görüşüyoruz. Çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Tam anlamıyla bir yaz filmi… Provadalar çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar… Film yıl sonuna doğru Prime Video’da olacak…” 

thumbnail
Önerilen Yazı
Erdal Beşikçioğlu’nu kızı ve eşi temsil etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir