1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ayazın Sonu Güneş" dizisinin başrolleri belli oldu

Kanal D’nin konusu ve kadrosuyla günlük dizi ezberini bozan “Ayazın Sonu Bahar" dizisinin yeni adı "Ayazın Sonu Güneş" oldu.

“Ayazın Sonu Güneş” dizisinin başrolleri belli oldu

Kanal D’nin temmuz ayında yayınlamayı planladığı “Ayazın Sonu Güneş” dizisi güçlü hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Bugün sete çıkan dizide Birand Tunca “Ayaz”, Hira Koyuncuoğlu ise “Güneş” karakteriyle başrolü paylaşıyor.

Medyapım ve Bloom Medya ortak yapımı olan dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak oturuyor. Dizide Sema Öztürk (Aynur), Gökçe Yanardağ (Gülden), Suat Sungur (Erdal) ve Mert Yavuzcan (Ufuk), Necat Bayar (Ziya), Mutlunur Lafçı (Biricik) başlıca rolleri paylaşıyor. “Ayazın Sonu Güneş” dizisinde Güneş adlı üniversiteli bir genç kız ile bir iş insanının hikâyesi ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İrem Helvacıoğlu’ndan flaş imza… “Kara Dut” dizisiyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir