1. Anasayfa
  2. Dizi

Ayak İşleri dizisinin 4. Sezon galası yapıldı

Kaliteli içeriğe önem veren Gain platformunda seyirciyle buluşan fenomen dizi “Ayak İşleri”nin dördüncü sezon galası UNIQ İstanbul’da yapıldı.

Ayak İşleri dizisinin 4. Sezon galası yapıldı

Ayak İşleri dizisi 13 Eylül’de seyirciyle buluşacak. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrolünü paylaştığı “Ayak İşleri”nin dördüncü sezonu renkli bir galayla kutlandı. Dizinin dördüncü sezonuna Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu konuk oldu.

AC Film’in imza attığı dizinin galasına Bartu Küçükçağlayan, Mahsun Karaca, Giray Altınok, Şenay Gürler, Mustafa Erdoğan, Melikşah Altuntaş, Cihan Talay, Gazapizm, Nazmi Sinan Mıhçı, Baturay Özdemir gibi ünlü isimler de katıldı.

Vedat ile Evren’in zengin bir iş insanı Sermet Abi’nin “ayak işleri”ni halletmeye çalışırken başlarına gelenleri konu alan dizinin galasında sezonun ilk iki bölümünü izlendi. Çağlar Çorumlu “Benim fan’ı olduğum bir iş. Oynamasam da bütün bölümlerini izleyeceğim bir dizi olurdu. O anlamda gittiği yere kadar gitmesini temenni ediyorum. İnşallah devamı gelir, biz çok seviyoruz” dedi. Çorumlu, ekipçe aralarındaki uyumun sorulması üzerine ise “Bence uyumun sebebi, hepimizin yalnızlığı. Hepimizin travmaları ortak. Caner (Özyurt) ile Volkan’ın (Öge) yazdığı şeyleri biz de bir şekilde yaşamış, deneyimlemişiz. Bize gelen senaryo çok içten. Bunun sosyolojik anlamda seyircide bir karşılığı var. Biz de elimizden geldiği kadar iletken olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hem Volkan Öge ile diziyi yazan, hem de yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, “Ayak İşleri”nin senaryosunu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Özyurtlu, gazetecilerin “Hepimizin travmaları ortak dediniz. Neydi bu ortak travma” sorusunu şöyle yanıtladı: “Yani yaşıyor olmak yeterli. Birbirimize tip olarak benzemiyor olabiliriz ama yakındığımız veya eğlendiğimiz şeyler birbirine benziyor. İsteye isteye, zevkle bir araya gelip her seferinde ‘Yeni sezon yapalım mı? Yapıyor muyuz’ diyoruz. Heyecanla yapmamız galiba izletir kılıyor işi.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bebek bekleyen Giray Altınok ile Cansu Diktaş çifti “Ayak İşleri”nin galasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir