1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Avlu dizisi 6 yıl yeniden çekilecek

Limon Film'in 2018 ile 2019 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizisi Avlu, yoğun istek üzerine yeniden hazırlanıyor.

Avlu dizisi 6 yıl yeniden çekilecek

Avlu dizisi 6 yıl önce Star TV’de seyirciyle buluşmuş ve Demet Evgar’lı dizi kısa sürede fenomen projeler arasına adını yazdırmıştı. Limon Film çok sevilen diziyi yoğun istek üzerine yeniden çekmek için harekete geçti. Dizinin Rüçhan Çalışkur’un seslendirdiği tanıtımı yayınlandı.

Yeni kanalıyla sözleşmesi tanamlanmak üzere olan dizinin kadrosunda hangi eski oyuncuların olacağı ise yakında açıklanacak. İki sezondur Bahar dizisinde rol alan Demet Evgar bu kez kadroda olmayacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir