1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Aşk, Evlilik, Nefret” dizisi sete çıktı

Okul Traşı filmiyle 71’inci Berlin Film Festivali’nin Panorama bölümüne seçilen ve FIPRESCI ödülünü kazanan Ferit Karahan, Berton Medya’yla birlikte “Aşk, Evlilik, Nefret” adlı bir dizinin çekimlerine başladı.

“Aşk, Evlilik, Nefret” dizisi sete çıktı

“Aşk, Evlilik, Nefret” dizisinin hikayesi ve senaryosu 50. Altın Portakal Film Festivali’nde “Cennetten Kovulmak” filmiyle “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde ödül kazanan Gülistan Acet’e ait. Gülistan Acet aynı zamanda hikayenin başrol oyunculuğunu üstlenecek. Projede Gülistan Acet’e Anıl İlter, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt, Elçin Afacan ve Damlasu İkizoğlu eşlik ediyor.

Hikaye, 30’lu yaşlarda evli ve 6 yaşında bir kız çocukları olan Aslı (Gülistan Acet) ve İbrahim (Anıl İlter) çiftinin birlikteliklerinin çerçevesinde ebeveynlerinin de 10 yılları aşmış evliliklerine, kendilerinin aksine evliliği bir umut olarak gören kardeşlerinin hikayelerine de göz atıyor. “Aşk, Evlilik, Nefret” dizisi sevginin, aşkın ve evliliklerin birçok farklı formunu, kişisel bağlantıların derinliğini, tüm bunların gölgesinde her geçen zamanla birlikte yeni boyutlar kazanan insan ilişkilerinin karmaşıklığını ele alıyor. Dizi için Gain’le görüşülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bugün sete çıkan İlk ve Son dizisinde kim kimdir?

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir