1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Annem Ankara'nın Zuhal'i Bergüzar Korel 90’lar gelini oldu

Kanal D’nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi  ‘Annem Ankara’nın son bölümünde Bergüzar Korel’in gelinlikli sahneleri ve duygusal anları çok konuşuldu.

Annem Ankara’nın Zuhal’i Bergüzar Korel 90’lar gelini oldu

‘Annem Ankara’nın başrol oyuncusu Bergüzar Korel, dizide canlandırdığı Zuhal karakteri için gelinlik giydi. Korel, 90’lara özel gelinliğiyle sosyal medyada nostalji rüzgârı estirdi. Zuhal karakterindeki etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren Bergüzar Korel kamera arkası görüntüleri paylaştı.

Annem Ankara’da başrolü Mehmet Günsür’le paylaşan oyuncu gelinlikli görüntüleri ve sonrasına paylaştığı görüntülerinin altına “Evlendim, vuruldum, dondum. Böyle bir haftaydı” notunu düştü. Korel’in fotoğraflarına “90’lar gelinlik modelleri bugünlerden çok çok daha güzelmiş, gelinlik çok yakışmış” yorumları yağdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gain platformu cephesinde flaş gelişmeler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir