1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Annem Ankara'nın afişi yayınlandı

Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ü buluşturan Annem Ankara dizisi senarist Başak Angigün'ün gerçek hikayesini anlatılıyor.

Annem Ankara’nın afişi yayınlandı

Annem Ankara’nın afişi yayınlandAnnem Ankara dizisinin merakla beklenen afişi görücüye çıktı. Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizi 90’lı yılların Ankara’sında geçiyor. Bergüzar Korel’in Zuhal rolüne hayat verdiği dizide tek başına 3 çocuğuyla ayakta kalma mücadesi veren bir annenin hikâyesi ekrana taşınacak.

Senaryosu Başak Angigün’ün yazdığı diziyi Faruk Teber yönetiyor. ‘Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!’ sloganıyla çekilen dizide Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak ve Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir