1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alperen Duymaz “Hayat Hırsızı”yla anlaştı

Hilal Saral’ın heyecanla beklenen yeni Ay Yapım imzalı dizisi “Hayat Hırsızı” temmuz ortasında sete çıkacak.

Alperen Duymaz “Hayat Hırsızı”yla anlaştı

“Hayat Hırsızı” kod adlı “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan proje NOW’ın iddialı projelerinin başında geliyor. Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide Cemre Baysel babasının intikamı almak için üvey annesinin evine yıllar sonra Leylim adıyla çalışmak için giden Leyla’ya hayat veriyor. Dizinin başrol erkek karakteri Civan’la ilgili görüşen başarılı oyuncu Alperen Duymaz, diziyle el sıkıştı.

Ülkemizin en etkili oyuncularından Gonca Vuslateri, Leyla’nın üvey annesi Nur’a hayat verecek. Cengiz Bozkurt “Tufan” yani Tufo’nun babası Selman’ı canlandıracak. Hilal Saral’ın kadrosunu titizlikle belirlediği öğrenilen dizinin futbolcu Tufo’nun için Halil İbrahim Ceyhan’la görüşülüyor. Nur yasak aşkı Mali rolü için de sezon sonunda Kızılcık Şerbeti’ne veda eden Yiğit Kirazcı’yla görüşülüyor.

Zeyno Eracar “Hayat Hırsızı”nda

Son olarak Yargı dizisinde seyirci karşısına çıkan değerli oyuncu Zeyno Eracar, dizide Leyla ve Civan’ın çocukluğunda iz bırakan ve kaderlerini değiştiren Güzide Anne rolüyle ustalığını konuşturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aşk, Evlilik, Nefret” dizisi sete çıktı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir