1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun’u Kayra Zabcı’dan yeni dizi

Genç yıldız Kayra Zabcı O3 Medya ile Royal Pictures imzalı “Rengi Gül” dizisinin başrolünü oynayacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun’u Kayra Zabçı’dan yeni dizi

Kayra Zabcı’nın yeni dizisi belli oldu. Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun rolüyle Barış Arduç’un partnerini canlandıran Zabçı, O3 Medya ile Royal Pictures imzalı kod adı “Mazi” olan yeni adı “Rengi Gül” olarak değiştirilen yeni dizisiyle el sıkıştı. Çekimleri yarın başlayacak olan dizinin Kanal D’de yayınlanması planlanıyor.

Ayhan Özdemir’in yönetmen koltuğuna oturacağı günlük dizi İstanbul’da çekilecek. Kayra Zabcı’nın “Yasemin” rolüne hayat vereceği dizide usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu “Münevver”, Emir Gülsever “Burak”, Doğaç Gözüdeli “Kerem” rollerine hayat verecek. “Rengi Gül” dizisi sıcak bir mahalle hikayesini ekrana taşıyacak. Ferah Nesrin Yıldırım, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Öznur Kula, Elif Naz Sabuncu, Savaş Alp Başar Doğaç, Sibel Salihoğlu, Elif Sümbül Sert ve Zelal Barlas’ında kadrosunda yer aldığı dizide çocuklarına büyük özlem duyan Münevver’in torununun yanına gelmesiyle olaylar başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
16 kilo veren Gonca Vuslateri’den “Hayat Hırsızı” dizisiyle setlere muhteşem dönüş

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir