1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alboranın Sert Kışı dizisinin Alya’sı Sinem Ünsal oldu

Kerem Çatay ile Lale Eren’in yapımcılığını üstlendiği Kanal D’nin “Alboranın Sert Kışı” dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Alboranın Sert Kışı dizisinin Alya’sı Sinem Ünsal oldu

Alboranın Sert Kışı Lübnan yapımı “Al Hayba” dizisinden Kanal D için uyarlanıyor. Ahmet Katıksız’ın yöneteceği, Gülizar Irmak’ın ise yazdığı dizinin başrol kadın yıldızı için Sinem Ünsal ile prensipte el sıkışıldı. Proje için imza aşamasına gelen ve dizinin hazırlık çalışmaları için de Mardin’e giden Ünsal yeni bir değişiklik olmazsa “Alya Albora” rolüyle bu sezon seyirci karşısına çıkacak. “Alboranın Sert Kışı”nda Cihan Albora karakteriyle başrole Ozan Akbaba hayat verecek.

“Alya Albora” vasiyetini yerine getirmek için şüpheli bir kazada ölen eşi Boran’ın cenazesini oğluyla Toronto’dan Mardin’e getirir ve oğlunu kendisinden almak isteyen Albora ailesinde varoluş savaşı verir. Dizide Gonca Cilasun “Sadakat”e, Sahra Şaş “Nare”ye, Mehmet Polat “Hasan”a, Nazmi Kırık “Nadim”e, İlkay Kayku “Fidan”a, Ferit Kaya “Demir”e, Sinan Demirer “Muzaffer”e, Mine Kılıç “Mine”ye hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna’nın gençliğini Can Bartu Arslan canlandırıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir