1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Akıldan Kalbe film ekibinden ilk kare

Sevgi ve fedakarlığın değerine dikkat çeken, duygusal konusuyla seyirciyi sarsacak olan “Akıldan Kalbe” filminin çekimleri başlıyor.

Akıldan Kalbe film ekibinden ilk kare

Akıldan Kalbe filmi Kerem Alışık, Hande Soral, Şenay Gürler ve Batuhan Bayar gibi başarılı isimleri buluşturuyor. Sinehane ve Üs Yapım ortaklığı ile hazırlanan film eylül ayının ilk haftası sete çıkıyor. Özer Feyzioğlu’nun yöneteceği filmin yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal ve Burhan Gün üstleniyor.

Çok yakında beyazperdede izleyicisi ile buluşacak olan “Akıldan Kalbe” sıradışı hikayesiyle duygu seli yaşatacak. Süreyya Yaşar Önal’ın sahibi olduğu Üs Yapım, daha önce “Elimi Bırakma”, “Benim Adım Melek”, “İkimizin Sırrı” ve “Kara Tahta” gibi dizi projelerine imza atmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Özacar Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında göz kamaştırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir