1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

16 kilo veren Gonca Vuslateri’den “Hayat Hırsızı” dizisiyle setlere muhteşem dönüş

Ülkemizin en iyi oyuncularından Gonca Vuslateri annelik molası verdiği setlere Hilal Saral’ın yöneteceği “Hayat Hırsızı” dizisiyle bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

16 kilo veren Gonca Vuslateri’den “Hayat Hırsızı” dizisiyle setlere muhteşem dönüş

Gonca Vuslateri geçen yıl “Zaferin Rengi” filminin setinde bebek beklediğini öğrenmiş ve 26 Nisan’da kızı Asya’yı dünyaya getirmişti. Başarılı oyuncu mesleğinden fazla ayrı kalmak istemedi ve Ay Yapım’ın NOW için çekeceği, unutulmaz dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral’ın çekeceği “Hayat Hırsızı”yla el sıkıştı. Doğum sonrası hızla formuna kavuşan Vuslateri’nin ağır yemeklerden uzak durarak, sebze ve meyve ağırlıklı dengeli beslenerek, bol su tüketerek 16 kilo verdiği öğrenildi.

Anne dizisinden sonra yine çok konuşulacak

Etkili performansıyla rol aldığı her projeye imzasını atan başarılı oyuncu unutulmaz diziler arasında yer alan Cansu Dere’li “Anne” dizisinin ardından yine çok tartışılacak bir role hayat verecek ve Nur adlı bir üvey anneye hayat verecek. İsmi değişecek “Hayat Hırsızı” dizi 20 Temmuz’dan sonra sete çıkacak ve NOW’ın ilk yayınlanacak yeni dizileri arasında olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atv’nin Kara Dut dizisine 3 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir