1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şakir Paşa Ailesi setindeki yangının fotoğrafı ortaya çıktı

Dizi dünyasında Şakir Paşa Ailesi dizisinin setinde peşe peşe yaşanan felaketler şok etkisi yarattı. Sette ikinci kez yangın çıktı.

Şakir Paşa Ailesi setindeki yangının fotoğrafı ortaya çıktı

NOW’ın pazar günleri yayınlanan MedYapım imzalı dizisi Şakir Paşa Ailesi Mucizeler ve Skandallar’ın setinde çıkan yangın ve sonrasında yapım amiri Serkan Sükyan’ın kalp krizi sonucu vefat etmesi dizi dünyasında şok etkisi yarattı. Bu sabah Büyükada’da yapılacak olan çekim öncesi bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Oyuncular sete çıkmadan önce çıkan yangın tüple söndürüldü.

Setin Taki lakaplı yapım amiri Serkan Sükyan yangını söndürme çalışmaları sonrası bir anda yere yığıldı. Kalp hastası olduğu öğrenilen Sükyan hemen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şakir Paşa Köşkü’ndeki yangın sonrası çekilen fotoğraflar ortaya çıktı. Çok büyük çaplı olmadığı görülen yangın ve yapım amirinin vefat nedeni konusunda incelemeler sürüyor.

Dizinin set iptal olunca vapurla evlerine dönen oyuncuları ve ekibi gözyaşlarına boğuldu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir