1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eylül sezonuna ertelenen “Çiçekler Açar” dizisi iptal edildi

Gold Film’in patronu Faruk Turgut yeni sezon için hazırladığı dev bütçeli dönem dizisi “Çiçekler Açar”ı televizyona çekmekten vazgeçti.

Eylül sezonuna ertelenen “Çiçekler Açar” dizisi iptal edildi

“Çiçekler Açar” dizisi yeni sezonun en heyecan yaratan dizisi olarak şimdiden merakla bekleniyordu. “Kızıl Goncalar”ın yazarı Şükrü Necati Şahin’in yazdığı ilk adı “Şapkacı Kadınlar” olan Gold Film imzalı dizinin yönetmen koltuğuna Hülya Gezer oturacaktı. Ancak her geçen gün artan dizi maliyetleri, ekonomideki belirsizlik eylül ayına ertelenen dizinin kaderini değiştirdi.

Gold Film’in patronu yeni sezon için hazırladığı dev bütçeli dönem dizisi “Çiçekler Açar”ı televizyona çekmekten vazgeçti. “Çiçekler Açar” dizisi dijital için yeniden tasarlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Piyasa dizisinin yapım şirketi Pastel Film’den intihal davası açıklaması: İddia asılsızdır

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir