1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Hijack” projesinde bir Türk oyuncu

Başrolünü Idris Elba'nın oynadığı “Hijack” projesinde Sinan Sicimoğlu da kamera karşısına geçiyor.

“Hijack” projesinde bir Türk oyuncu

İlk sezonu 28 Haziran 2023’te Apple TV+’ta yayınlanan “Hijack” dizisinin ikinci sezon çekimlerinde bir Türk oyuncu da rol aldı. Sinan Sicimoğlu başrolünü İngiliz oyuncu ve rapçi Idris Elba’nın oynadığı gerilim türündeki “Hijack” projesine “Nihat Kaya” karakteriyle dahil oldu.

Yarı İrlandalı yarı Türk olan Sinan Sicimoğlu önceki ay dizinin Berlin’de yapılan çekimlerinde kamera karşısına geçti. Dizide Idris Elba “Sam Nelson”, Christian Nathe “Otto Weber”, Arsher Ali “Robert Lang”, Toby Jones “Peter Faber”, Sam Sharma “Linder” rollerine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Son sahnesini çekti, 91. bölümde Kızılcık Şerbeti’ne veda etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir