1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Doğu dizisinin 3. sezon galası yapıldı

Doğu Demirkol’un komedi dizisi “Doğu”nun üçüncü sezon galası Ortaköy’deki 888 Private İstanbul’da yapıldı.

Doğu dizisinin 3. sezon galası yapıldı

Doğu Demirkol’un başrol oynadığı BKM Mutfak imzası taşıyan “Doğu” dizisinin üçüncü sezonu Gain‘de 31 Ocak Cuma günü seyirciyle buluşacak. Ortaköy’deki 888 Private İstanbul’da galada Demirkol “Üçüncü sezon Doğu’nun BKM Mutfak’tan Güldür Güldür sahnesine uzanan hikayesini anlatıyor. Anne-babasının onaylamadığı bir işi yapan, münferit bir kariyer yolu çizmeye çalışan her gencin başına gelen travmalar, dramlar…” yorumunu yaptı.

Doğu Demirkol‘un Cem Terbiyeli ile beraber yönettiği, Murat Özsoy‘un yazdığı “Doğu” dizisinin Özgür’ü Evliya Aykan “Mizahı arttırdığımız, zıvanadan çıktığımız, harika bir sezon oldu”, Doğu’nun babasına hayat veren Kubilay Tunçer “Tüm ekip arkadaşlarıma bravo diyorum. Çok gülerek, eğlenerek çektik. Siz de öyle izleyeceksiniz” diye konuştu.

Komedyen olma hayalinin peşinden koşan Doğu’nun yaşadığı zorlukları eğlenceli bir dille anlatan dizide Doğu Demirkol’a Evliya Aykan, Ege Kökenli, Kubilay Tunçer, Banu Fatocan, Keremcem, Ayşe Kırca, Buse Kara, Zeynep Beşerler, Murat Kılıç ve Nimet İyigün‘le beraber kamera karşısına geçti. Çok sevilen dizinin üçüncü sezonunda Doğu, hayatındaki seçimleri sorgulamaya devam ederken kendini bazen ailesiyle hararetli tartışmalar içinde buluyor, bazen de zengin bir ailenin çocuğuna ‘oyun abisi’ olarak sabrını zorlayan komik durumlarla başa çıkmaya çalışıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sandık Kokusu dizisine Veronika geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir