1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Kara'dan Maraş'ta depremzede çocuklarla buluştu

Burcu Kara, deprem felaketinin ikinci yılı yaklaşırken Kahramanmaraş'taki Kırmızı Çatı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Burcu Kara’dan Maraş’ta depremzede çocuklarla buluştu

Depremzede çocuklarla duygusal anlar yaşayan Burcu Kara, “İlk günden beri gitmek istiyordum, ancak oğlum Can yeni doğduğundan dolayı ertelemek zorunda kaldım” dedi.  Merkezdeki çocuklar ve gençlerle vakit geçirmenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten Kara, “Kırmızı Çatı, çocuklar ve gençler için kurulmuş bir rehabilitasyon merkezi. Tamamen gönüllülerin desteğiyle ayakta kalan bu merkez, eğlence ve sanatı bir araya getiren harika bir yer. Çocuklarla birlikte zaman geçirmek, onlarla sohbet etmek istedim. Zaten duygusal biriyim, onları görünce daha da etkilendim” diye konuştu.

“Kendi Çocuklarımı Onlarda Gördüm”

Çadır kentlerdeki okulları da gezen ve çocukların 29 Ekim için hazırladıkları şiirleri okuduğunu, dans ettiklerini ve birlikte çeşitli oyunlar oynadıklarını anlatan Kara, “Onlarla ‘isim-şehir’ oynadık, çok keyifliydi. Kendi çocuklarımı onlarda gördüm, yaşadıklarını düşündükçe her şey daha da derinleşiyor. O sıcacık gülümsemeleriyle hayata devam ediyorlar. Onları unutmayalım, unutturmayalım. Hayatlarına tam anlamıyla dönene kadar elimizi üzerlerinden çekmeyelim” mesajını verdi.

Simay Bülbül’ün kurucusu olduğu Kırmızı Çatı’nın gönüllü desteğiyle ayakta durduğunu vurgulayan Burcu Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada, bu tatlı evlatlarımızın gözlerindeki bir anlık mutluluk bile her şeye değer. İlk günden beri emek veren tüm gönüllülere, öğretmenlere ve burada tanıştığım Kaymakam Hicabi Aytemür’e de desteklerinden dolayı minnettarım. Bundan sonra da bu çocuklara daha sık destek olmaya çalışacağım…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Dizi dünyasında flaş gelişme… Rekabet Kurulu Med Yapım ve Ay Yapım’a soruşturma açtı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir