1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus yeni reklam modelini tanıttı

Kısa bir aradan sonra şubat ayında iddialı içeriklerle eğlence sektörüne hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanan Disney Plus bugün reklamverenlere yeni reklamlı modelini tanıttı.

Disney Plus yeni reklam modelini tanıttı

Disney Plus platformu 2025’te sektöre dönüyor ve peş peşe iddialı içeriklerini seyirciyle buluşturacak. Kaliteli içerik arayışıyla ülkemizin önce gelen yapım şirketleriyle görüşen Disney Plus Türkiye Karga Seven’dan Burak Deniz ve Öykü Karayel’li Umami, MF Yapım’dan bir kadın draması, Ay Yapım’dan “Aşk”, 03 Medya’dan Barış Arduç ve Hande Erçel’li “Reminder”, MGX Film imzalı Giray Altınok ve Ezgi Mola’lı  “Another You”, 25 Film’den Ali Atay’lı 8. Aile ve Tolga Çevik ile İbrahim Büyükak’lı “Kalender Pide Salonu” projelerini almıştı.

Reklamverenlerden büyük ilgi

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu’nun reklamverenler için yeni reklamlı modelini tanıttığı platfomun bir flaş işi özellikle göze çarptı. Şahan Gökbakar’ın fenomen film serisi “Recep İvedik”in 8.’sinin de platformda olacağı ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Bugün Zorlu PSM Sky Lounge’ta yapılan ve büyük ilgi gören lansmanda Mehmet İçağasıoğlu 500 kişilik reklamveren grubuna Disney Plus’ın 2025 yılı projelerini ve reklamlı modelini anlattı. Önümüzdeki günlerde platformun çok konuşulacak içerik anonslarını bir sunumuyla tanıtması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Necip Memili “Sandık Kokusu” dizisine veda ediyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir