1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Global Agency yeni projesi "Ünlü Hayalleri"ni St Tropez’de tanıttı

100'den fazla ülkeden yapımcılar ve stüdyo yöneticilerinin en önemli küresel sektör buluşmalarının başında gelen Mipcom’da bu yıl en merak edilen etkinliklerin başında Global Agency’nin yeni proje tanıtımı geldi.

Global Agency yeni projesi “Ünlü Hayalleri”ni St Tropez’de tanıttı

Global Agency, bir süredir kırmızı perdeyle gizlediği ve merakla beklenen “Ünlü Hayalleri” adlı yeni projesini Mipcom’dan bir gün önce ilk kez St Tropez‘de düzenlenen davetle tanıttı. “Beyaz lansman” konseptiyle düzenlenen tanıtımda konuklar Cannes‘dan tekneyle alınarak St. Tropez‘e ulaştı. İlgiyle karşılanan ve ilk olarak Amerika’ya satılan “Celebrity Dreams” (Ünlü Hayalleri) formatı tanınmış insanlara yönelik bakış açısını değiştirmeyi hedefliyor.

Her bölümü ünlü yıldızın evinde şöhret yolculuğunun hikayesiyle başlayan format, ardından ünlü kişinin gizli fantezilerini ortaya çıkarıyor. İster geçmişlerinden etkili biriyle tanışmak isteyebilir, ister kendisine hayran olan birinin düğününde aniden ortaya çıkarabilir, çocukluklarından kalma bir akıl hocası veya hayatında önemli olan başka birini bulabilir. İsterse de benzerleriyle tanışabilir veya bir yardım kuruluşu oluşturabilir.

Global Agency’nin Kurucusu ve CEO’su Izzet PINTO şunları söyledi:

“Gösterinin kendisi, arkasındaki tüm konsepti, anlatıyı ve vizyonu kapsayan bir başlık taşıyor. Başlığın bu mesajı iletmedeki önemi ve etkisi nedeniyle, lansmana kadar gizli tutmayı seçtik. Bu yepyeni format için lansman stratejimiz, gösteriyi özel ve ilgi çekici bir şekilde sergilemek üzere tasarlanmış, özel olarak hazırlanmış bir etkinliğe odaklanıyor. 45 farklı ülkeden en iyi 100 alıcımızı St. Tropez’e davet ettik ve onlara gösteriye dair samimi bir ilk bakış sağladık.

Bu format, Global Agency’nin küresel ölçekte yankı uyandıran eğlence sunma vizyonuyla mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Bu formatın evrensel çekiciliği daha da büyük; her ülkenin izleyicilerine uygun. Bu format, Global Agency’nin pazara yenilikçi ve evrensel olarak çekici eğlence getirme taahhüdünü temsil ediyor ve dünya çapındaki izleyicilerin çeşitli zevklerini ve tercihlerini karşılamasını sağlıyor.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Cavrar Şehrazat dizisinin “Şirin”i oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir