1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kral Kaybederse’de Halit Ergenç’in partneri Merve Dizdar oldu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2017’den beri dizi olarak ekrana uyarlanması planlanan ancak sürekli ertelenen eseri Kral Kaybederse nihayet bu sezon ekrana gelecek.

Kral Kaybederse’de Halit Ergenç’in partneri Merve Dizdar oldu

OGM Pictures Star TV için Sahipsizler ve Şehrazat dizilerinin ardından Kral Kaybederse’nin çekimlerine başlayacak. Taylan Biraderler’in yönettiği, Ertan Kurtulan’ın yazdığı dizide başrol Kenan karakterine Halit Ergenç’in hayat vereceği açıklanmıştı. Kenan’ın aşık olduğu barda garsonluk yapan Fadi rolü için çok sayıda ünlü ismin adı geçmişti. Bu sezon da birçok ünlü isimle görüşüldü. Ancak bu kez ters köşe, şaşırtıcı bir çatışma yaratmaya karar verildi ve Fadi rolü için Merve Dizdar’la anlaşıldı.

Merve Dizdar Adana’da çekilen Magarsus dizisinin çekimlerini bitirir bitirmez İstanbul’a gelip Fadi rolü için hazırlanmaya başlayacak. Dizinin diğer önemli karakteri Kenan’ın eşi Handan için de ünlü bir kadın oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Simay Barlas “Şehrazat”, Aytaç Şaşmaz “Ferhat” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir