1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Simay Barlas “Şehrazat”, Aytaç Şaşmaz “Ferhat” oldu

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği “Şehrazat” dizisinin yarın okuma provası yapılacak.

Simay Barlas “Şehrazat”, Aytaç Şaşmaz “Ferhat” oldu

1953 yılında Tahran’da yaşanan bir aşk hikâyesini ekrana taşıyan fenomen İran dizisi “Şehrazat”ın OGM imzalı yerli versiyonu pazar günü sete çıkıyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yöneteceği diziyi Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim ve Batuhan Özbay yazıyor. 1960 darbesi yıllarında geçen dizinin İran’da Taraneh Alidoosti’nin oynadığı merakla beklenen başrol kadın yıldızı Şehrazat’ı Simay Barlas canlandıracak.

Merakla beklenen dizide doktor Şehrazat’ın idamla yargılanan gazeteci sevgilisi Ferhat’ı Aytaç Şaşmaz, Şehrazat’ın sevdiği adamı ölümden kurtarmak için kendisine yapılan teklifi kabul etmek zorunda kaldığı Kubat’ı da İsmail Hacıoğlu canlandıracak. Tamer Levent, Mehmet Çevik ve Nazlıcan Demir’in de kadrosunda olduğu dizinin okuma provası yarın yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şehrazat dizisinin kadrosuna yeni isimler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir