1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şehrazat dizisinin kadrosuna yeni isimler

OGM’nin “Sahipsizler”in ardından Star TV için çekeceği yeni dizi “Şehrazat”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Şehrazat dizisinin kadrosuna yeni isimler

Star TV’yle içerik anlaşması devam eden OGM Pictures Yalı Çapkını dışında “Sahipsizler” projesini seyirciyle buluşturacak. Sırada “Şehrazat” projesi geliyor. Çarşamba günü okuma provası olan dizinin başrol oyuncusu Kubat’a İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yöneteceği Şehrazat’ın idamdan kurtarmak için hayatının en büyük fedakarlığını yapacağı sevdiği gazeteci Ferhat’ı canlandıracak oyuncu henüz netleşmedi.

Şehrazat rolü için Gülsim Ali, Dilan Çiçek Deniz ve Simay Barlas’la görüşüldü. Kadın yıldızla ilgili karar verilmek üzere… Dizide beybabaya usta aktör Tamer Levent hayat verirken kadroda Mehmet Çevik ve Nazlıcan Demir de yer alıyor. Pazar günü dizinin sete çıkması planı var. OGM daha sonra Taylan Biraderler’in çekeceği Halit Ergenç’li “Kral Kaybederse”ye başlayacak. Sinan Öztürk’ün yöneteceği “Halef” adlı dizinin yanı sıra şirketin masasında Amasra’da çekilecek olan “Fikriye” adlı bir dizi daha var.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Kızılcık Şerbeti Kıvılcım’ın gerçek aşkı… Evrim Alasya ile Kerem Alışık aşk yaşıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir