1. Anasayfa
  2. Dizi

Hadise ile yönetmen sevgilisi Şenol Sönmez ilk kez görüntülendi

Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez'le arkadaşlıkla başlayan samimiyeti aşka dönüşen Hadise, sevgilisiyle ilk kez galada ortaya çıktı.

Hadise ile yönetmen sevgilisi Şenol Sönmez ilk kez görüntülendi

Hadise başrolünü yakın arkadaşı Seda Bakan‘la paylaştığı “Esas Oğlan” dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez‘le yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü popçu aynı zamanda Esas Oğlan dizisinin de yapım şirketi olan BKM‘nin yapımcılığında çekilen “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin galasına Şenol Sönmez‘le beraber katıldı.

Ünlü şarkıcı salona girerken muhabirlerin ilişkisi hakkındaki sorulara “Doğru anda konuşuruz” yanıtını verdi. Ünlü popçu 20 Kasım’da Gain‘de yayınlanacak olan dizisini çeken Şenol Sönmez’le galada yan yana oturup gösterim öncesi bol bol sohbet etti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir