1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sıla Türkoğlu yeni sevgilisi Ata Ayyıldız’la el ele galada

Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu beraberlik yaşadığı işletmeci Ata Ayyıldız’la ilk kez el ele görüntülendi.

Sıla Türkoğlu yeni sevgilisi Ata Ayyıldız’la el ele galada

Sıla Türkoğlu beraberliğini sosyal medyadan ilan ettiği Ata Ayyıldız ile Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galasına katıldı. Sevgilisiyle uyumlu giyinen ve siyah deri kostümleri tercih eden oyuncu “Bir Cumhuriyet Şarkısı’nın umut dolu bir film olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir filmin içinde olmak eminim bütün oyuncu arkadaşlarım için de guru vericidir. Hepsini canı gönülden tebrik ederim” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nde sürekli yeni sürprizler ve entrikaların olduğuna dikkat çeken Sıla Türkoğlu el ele geldiği sevgisiyle ilgili soruya “Sorarsınız diye getirdim” diye konuştu. Güzel oyuncu muhabirlere beraberliğiyle ilgili daha farklı bir günde konuşmak istediğini anlattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir