1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Furkan Andıç ve Buse Meral’li Cadı filmi uluslararası yolculuğa çıkıyor

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından esinlenerek çekilen Cadı filminin ‘Cadı’ filmi Türkiye’nin ardından yurt dışında da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Furkan Andıç ve Buse Meral’li Cadı filmi uluslararası yolculuğa çıkıyor
Screenshot

28 Nisan’da seyirciyle buluşan, 22 hafta vizyonda kalan ve toplam 205 bin 809 kişi tarafından izlenen Cadı filminin uluslararası yolculuğu dün itibariyle başladı. WOW STUDIOS’un yapımcılığını üstlendiği film Kuveyt, Bahreyn, BAE, Umman, Suudi Arabistan Krallığı, Katar, Ürdün ve Irak dahil olmak üzere MENA bölgesinde gösterime giriyor.

Furkan Andıç ve Buse Meral’in başrolünü oynadığı psikolojik gerilim türündeki ‘Cadı’ filmi, 31 Ekim’de Kazakistan’daki tüm sinemalarda gösterime girecek. Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu’nun da rol aldığı filmi, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olayları beyazperdeye taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Devrim Özkan ile Lucas Torreria galada dudak dudağa

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir