1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Gelin Takımı filminin galası yapıldı

18 Ekim’de vizyona girecek olan Sky Films ve Asc Films’in yapımcılığını üstlendiği Gelin Takımı filminin galası Uniq İstanbul’da gerçekleştirildi.

Gelin Takımı filminin galası yapıldı

Gelin Takımı filmi vizyon öncesi gala gösterimini önceki akşam Uniq İstanbul’da düzenlenen görkemli bir gece ile gerçekleştirdi. Doğa Can Anafarta‘nın yönetmenliğini, Ayşe Balıbey ve Doğa Can Anafarta’nın senaryosunu kaleme aldığı filmin galasına fimin oyuncuları Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Günsür, Fırat Çelik, Ali Yoğurtçuoğlu, Doğan Bayraktar ve Ayşenil Şamlıoğlu katıldı. Galada ayrıca filmde konuk olarak yer alan Derya Uluğ da yer aldı.

Gala gecesinde kırmızı halıda basına poz veren filmin tüm oyuncu kadrosu esprileri ve neşeleriyle herkesi güldürdü. Renkli oyuncu kadrosu, “Filmi Bodrum’da bir otelde çektik ve bir anda orayı lise kantini haline getirdik. Biz o kadar eğlendik ki umarım bu zor zamanlarda seyircimizi de eğlendiririz, bizim enerjimiz onlara da geçer” dedi. Röportajın ardından salona giren ve seyircileri selamlayan oyuncular filmi galada izleyicilerle birlikte seyretti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hadise ile Şenol Sönmez’in ilişkisi 2 ay önce başlamış

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir