1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çukur’un İdris Koçovalı’sı Ercan Kesal ile yönetmeni Sinan Öztürk “Halef”te

Dört sezon süren fenomen dizi Çukur’un yapımcısı Yamaç Okur ile OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam “Halef” adlı dizide ortak olacak.

Çukur’un İdris Koçovalı’sı Ercan Kesal ile yönetmeni Sinan Öztürk “Halef”te

“Çukur” dizisinin ekibi “Halef” adlı yeni bir dizi için hazırlık yapıyor. Ay Yapım’dan ayrılan ve kendi yapım şirketini kuran Yamaç Okur’un Faro adlı şirketiyle OGM’nin ortak çekeceği dizinin ilk anlaşılan oyuncularının başında Ercan Kesal geldi. Berrin Tekdemir, Necip Güleçer ve Tunahan Kurt’un yazdığı, orijinal hikâyesi Tunahan Kurt’a ait diziyi Sinan Öztürk yönetecek.

Çukur’un İdris Koçovalı’sı bu kez 4 çocuklu “Zaro Karslı” rolünü canlandıracak. Star TV’de yayınlanması beklenen ve “Eşref Rüya”yı kabul etmeden önce Çağatay Ulusoy‘a teklif edilen dizide Esenler Otogarı’nı yöneten Karslı ailesinin sarsıcı hikâyesi ekrana taşınıyor. Öte yandan Most Yapım da tesadüfen Mardin’de geçen, Ercan Uğur‘un yazdığı Halef adlı bir dizi hazırlamıştı. Ancak “Halef” isminin haklarının Faro’da olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Düşenkalkar Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir