1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sorgu'nun Cihan'ı Hazal Kaya: Silah kullanmakta yetenekli çıktım

TOD'da 3. ve 4. bölümüyle 17 Ekim Perşembe günü seyirciyle buluşacak "Sorgu" dizisinin Cihan'ı Hazal Kaya çekimlerde atıcılık konusundaki yeteneğini keşfettiğini anlattı.

Sorgu’nun Cihan’ı Hazal Kaya: Silah kullanmakta yetenekli çıktım
Sorgu dizisi geçen hafta ilk iki bölümüyle beIN CONNECT‘in dijital platformu TOD’da seyirciyle buluştu. Karga Seven Pictures imzalı dizide Hazal Kaya psikopat babası Hayati Manoğlu yüzünden 2 kız kardeşiyle çok travmatik bir çocukluk geçirmiş polis Cihan rolüne hayat veriyor. Babasının fotoğrafına kurşun yağdıran bir sahnesi tanıtımda yer alan başarılı oyuncu “Silah konusunda hiç tecrübem yoktu. Silah karşıtı birisi olarak kendimi tanımlarım. Bireysel silahlanmaya karşıyım. Şöyle komik bir şey oldu. Bir şekilde silah tutmayı öğrenmem lazım. Poligona gidildi. Ben bir yetenekli çıktım. Vurduğum hedefleri arkadaşlarıma gösterdim ama çok korktum” dedi.
Poligonda gerçek silahla atış yaptıktan sonra elinden bırakmak istediğini belirten Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çekimlerde kullandığımız silah gerçek değildi. Ancak poligonda gerçek bir silahla çalışmak o güç beni çok ürküttü. Hep bırakmak istedim elimden… O gücün sahibi olmak bana hiç iyi gelmedi. Bir yandan da yapabildiğini görmenin de meditatif bir etkisi oldu. Çekimde fotoğrafa ateş ettikten sonra bir tarafta aldılar. Ateş edilmiş olanı aldılar, detay çekmek için diğerini koydular. Ben bayağı kendimi buldum. Elimde misket atan silahla bakayım yapabiliyor muyum diye kafasına kafasına böyle bir şey oldu ama gerçeği olabilecek gibi değil…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir