1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Flaş gelişme… Halil Ergün “Güzel Aşklar Diyarı”ndan ayrılıyor

Önce yönetmeni ardından senarist ekibi değişen Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak.

Flaş gelişme… Halil Ergün “Güzel Aşklar Diyarı”ndan ayrılıyor

Kanal D’nin pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilmeye devam ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün imza attığı dizinin geçen günlerde yönetmeni değişmişti.

Şimdi de senaryo ekibi değişen dizide flaş bir gelişme oldu ve dizinin Hakim beyi Halil Ergün ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Ergün, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına verdiği röportajda “Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma’ydı. (Güneri) Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam” demişti. Kulislerden sızan bilgilere göre Ergün senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erdal Özyağcılar ile Macit Koper çocuklarıyla Holding dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. 14 Ekim 2024

    Show TV resim İnternet kanalı şikayet ediyorum kızıyorum şu anda kızılcık şerbeti adlı dizisi yayında kaldırıldı uyarı veriyorum 18 Ekim 2024 cuma son bulsun artık yeter rica reyting düşecek gibi istemiyorum final karar çıkmayacak yolun açık olsun sayın Faruk Turgut selam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir