1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Altın Portakal'da En İyi Film Mukadderat oldu

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödülleri bu akşam düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu.

Altın Portakal’da En İyi Film Mukadderat oldu

61.Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken Mukadderat filminde rol alan Osman Sonant Ulusal Uzun Metraj Yarışma bölümünde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Sonant, ödülünü “yaşamak ve var olmak için mücadele eden tüm kadınlara armağan ediyorum” diyerek aldı.

Festivaldeki ilk gösteriminin ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Mukadderat, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Senaryosunu Erdi Işık’ın yazdığı ve yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği film sinema eleştirmenlerinin favorileri arasına hızla girdi.

Sinema ve tiyatro dünyasının önemli isimlerinden oluşan filmin kadrosunda Nur Sürer, Osman Sonant, Aslıhan Gürbüz, Şerif Erol, Şirin Sultan Saldamlı, Cem Zeynel Kılıç ve Osman Alkış yer alıyor. Mukadderat güçlü oyunculuk performanslarıyla festivalin öne çıkan yapımlarından biri olarak değerlendirildi.0

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ndeki başarısıyla dikkat çeken Mukadderat, festival yolculuğuna devam ederken 2024 yılı bitmeden sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir