1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

GAİN’den bağımsız sinemacılara önemli destek: “Keko” projesine ödül

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin dikkat çeken bölümlerinden biri olan Antalya Film Forum’a kaliteli içeriklere yatırım yapan ve sektördeki yaratıcı yetenekleri destekleyen dijital içerik platformu GAİN destek verdi.

GAİN’den bağımsız sinemacılara önemli destek: “Keko” projesine ödül

Bağımsız sinemacıların projelerini uluslararası arenaya taşıma fırsatı buldukları Antalya Film Forum, 7-9 Ekim tarihleri arasında yapıldı. GAİN’in desteklediği ve yurt dışından yapımcıları, film festivali programcılarını, dünya satış şirketleri temsilcileriyle dağıtımcılarını Antalya’da Türkiye sinema sektörüyle buluşturan forum bünyesindeki ‘Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu’nun kazananı “Keko” projesi oldu. yapımcısı Sedat Tanrıkolu’nun yapımcılığını üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda Salih Toprak oturdu.

 ‘Dizi/Kısa Dizi Pitching’ kategorisinde, yapımcı Arya Su Altıoklar, GAİN Drama ve Yapım Direktörü Gizem Elgün ve yapımcı Giacomo Durzi’den oluşan jürinin ödüle layık bulduğu “Keko” 150 bin TL nakdi destek ile birlikte ‘BKM Mutfak Senaryo ve Oyun Yazma Atölyesi Katılım Ödülü’ ile ödüllendirildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sibel Can’dan “Güvendeyim” açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir