1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nur Sürer'li "Mukadderat" filminin Altın Portakal'da gösterimi yapıldı  

Ulusal Jüri Başkanlığını Ferzan Özpetek'in yaptığı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin merakla beklenen filmlerinden Nur Sürer'li Mukadderat'ın gösterimi yapıldı.

Nur Sürer’li “Mukadderat” filminin Altın Portakal’da gösterimi yapıldı   

Nur Sürer’in başrolünü oynadığı “Mukadderat” filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışıyor. Erdi Işık’ın yazdığı, Nadim Güç’ün yönettiği filmin gösteriminde film ekibi bir araya geldi. Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Şerif Erol, Gülçin Kültür, Osman Alkaş, Sacide Taşaner, Cem Zeynel Kılıç ve Şirin Sultan Saldamlı’nın başlıca rolleri paylaştığı film, Kastamonu‘nun Cide ilçesinde çekildi. Jüri Başkanı Ferzan Özpetek ve jüri üyeleri Gökçe Bahadır ve İlker Kaleli filmi uzun uzun alkışladı.

“Mukadderat” filminin konusuna gelince; Eşini kaybeden Sultan, yalnız kalma korkusuyla çocuklarına hemen evlenmek istediğini söyler. Oğlu Nevzat, küçük bir ilçede bunun hoş karşılanmayacağını düşünürken kızı Reyhan da bu kararın çok erken olduğuna inanır. Ancak Sultan bu isteğinden vazgeçmez. Eş adayı ararken ticarete atılır, evini pansiyona çevirir, pazarda tezgah açar ve erkeklerle mücadele eder. Sultan’ın mücadelesi, ilçedeki diğer kadınlara da ilham vererek onların da bağımsızlaşmasına vesile olur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncular Bir Mor Ve Ötesi Müzikali “Araf”ta buluştular

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir