1. Anasayfa
  2. Dizi

Erdal Özyağcılar’lı Holding dizisi yarın sete çıkıyor

Atv’nin geçen haftalarda ilk tanıtımı yayınlanan Limon Yapım imzalı dizisi Holding”in çekimleri yarın Kaş’ta sualtı sahneleriyle başlıyor.

Erdal Özyağcılar’lı “Holding” dizisi yarın sete çıkıyor

“Holding” dizisi dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için üvey kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı anlatıyor. Dizinin kadrosuna “Osman Altınordu” rolüyle usta aktör Erdal Özyağcılar katıldı.

Deniz Yılmaz’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi yarın sete çıkıyor.  Ekibin bir kısmı yarın Kaş’ta dalış sahneleriyle çekimlere başlıyor. Kaş‘tan dönüş tarihi olarak da 11 Ekim Cuma günü planlanıyor. Dizinin çekimleri daha sonra İstanbul sahneleriyle devam edecek. Holding’te Tuğba Sunguroğlu ve Caner Topçu’ya Şebnem Hassanisoughi, Öznur Serçeler, Melisa Döngel, Macit Koper, Sadi Celil Cengiz, Ali İl ve Gün Koper eşlik edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’ın setinde Faruk Aran ile Belgin Şimşek’in dizi aşkı gerçek oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir