1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman’ın setinde Faruk Aran ile Belgin Şimşek'in dizi aşkı gerçek oldu

atv’nin çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi “Kuruluş Osman”da Emre Bey ve Ecem Sena Bayır’ın dışında bir aşık çiftin daha olduğu öğrenildi.

Kuruluş Osman’ın setinde Faruk Aran ile Belgin Şimşek’in dizi aşkı gerçek oldu

“Kuruluş Osman” dizisinde iki senaryo aşkı birden gerçek oldu. Bozdağ Film imzalı dönem dizisinin Alaeddin Bey’i Faruk Aran ile partneri Gonca Hatun’a hayat veren Belgin Şimşek’in sette başlayan iş arkadaşlıkları özel hayatlarına taşındı. Beraberliklerini göz önünde yaşamamaya özel gösteren iki başarılı oyuncunun geçen yazdan beri birlikte oldukları öğrenildi.

Öte yandan dizinin Orhan Bey’i Emre Bey ile gerçek adı Holofira olan Nilüfer Hatun’a hayat veren partneri Ecem Sena Bayır’ın da set arkadaşlıklarının beraberliğe dönüştüğü ortaya çıkmıştı. Genç çift geçen yaz tatilini de birlikte geçirmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Orhan’ı Cüneyt Mete “Can Borcu” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir