1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gupse Özay’ın Platonik dizisi pazartesi Çeşme’de sete çıkacak

Gişe rekortmeni filmlere imza atan ünlü komedyen Gupse Özay’ın yazıp başrolünü Öykü Karayel ve Kerem Bürsin’le paylaşacağı ilk dizisi #Platonik”in çekimleri pazartesi günü başlıyor.

Gupse Özay’ın Platonik dizisi pazartesi Çeşme’de sete çıkacak

Gupse Özay her yaz tatil yaptığı Çeşme’de önümüzdeki günlerde 8 hafta boyunca dizi çekecek. Özay,  geçen yaz eşi Barış Arduç’un “Rüzgara Bırak” filmini çekerken hem tatil yapıp hem de senaryo yazdığı Çeşme’de şimdi Nulook Production imzalı “Platonik” adlı yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Dizide Gupse Özay “Gülten” karakterine hayat verecek. Öykü Karayel, Gülten’in kardeşi Nedret’i canlandırırken iki kardeşin annesi Nezahat’i ise değerli oyuncu Uğur Demirpehlivan oynayacak.

Onur Bilgetay’ın yöneteceği “Platonik”te Kerem Bürsin Kaan rolüyle Gupse Özay ve Öykü Karayel’e başrolde eşlik edecek. “Platonik”te olaylar Kaan’ın, Gülten ve Nedret kardeşlerin varisi oldukları oteli ele geçirmek amacıyla Çeşme’ye gitmesiyle başlayacak. Yakışıklı iş insanı Kaan’ın gelişiyle Gülten ve Nedret arasında onun hain planından habersiz eğlenceli ve çok komik bir çekişme başlayacak. Bu durum aileye yakın insanların ve otelde kalanların da hayatına renk katacak.

Dizide Feri Baycu Güler “Emel”i, Ali İpin Emel’in eşi Avni’yi, Pınar Çağlar Gençtürk güzellik merkezi danışmanı Nebahat’i, Ülkü Duru falcı Hidayet’i, Mehmet Özgür otelin havuz ve bahçe bakımını yapan Ömer’i, Ayşima Ateşeduran Kaan’ın yardımcısı Mehtap’ı oynayacak. Dizinin ilginç çifti Akış ve Renk’e de Yener Özer ile Eda Akalın hayat verecek. Platonik‘in başta yerli piyasaya dönen Disney Plus‘a çekilmesi planlanırken yaşanan senaryo krizi nedeniyle proje Netflix‘e satıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emmy hayali kuran İzzet Pinto yeni formatını St. Tropez’de duyuracak!

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir