1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Taş Kağıt Makas'ın Güneş'i Hande Doğandemir'in kaburga kemiği kırıldı

Bu sezon “Taş Kağıt Makas” dizisinde savcı Güneş’e hayat veren  Hande Doğandemir’in evde geçirdiği kaza sonrası kaburga kemiğini kırıldı.

Taş Kağıt Makas’ın Güneş’i Hande Doğandemir’in kaburga kemiği kırıldı

Hande Doğandemir “Yaren Leylek” filmiyle bu cuma sinema seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sev Yapım imzalı filmde Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Hakan’ın bir çocuklu hamile eşine hayat veren Doğandemir, dün AKM’de yapılan galaya güçlükle katılabildi. Kolunda doku zedelenmesi yaşayan ünlü oyuncu evinde ayağı kayıp yere düştü. Düşerken kolunu korumaya çalışan Doğandemir’in bu sırada kaburga kemiği kırıldı. Hastaye koşan oyuncunun ilk tetkikleri yapıldı. Bu sırada filmin daha önceden ayarlanan röportajlarına katılamayan Doğandemir toplu gala röportajında ise yerini aldı.

Başarılı oyuncu konuşurken zorlandı ve “Yaren Leylek’in gerçek hikâyesini anlattık. Şahane rol arkadaşlarım vardı. Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim. O yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur” dedi. Buğra Gülsoy da Hande Doğandemir’e sağlık sorunlarına rağmen galada kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Kaya’dan “haklıyım” konseptli romantik 34. yaş günü kutlaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir