1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İsmail Demirci “Kuşatma”da, Engin Akyürek ve Taro Emir’in abisi oldu

Güçlü kalem Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Netflix’in Tims&B imzalı dizisi “Kuşatma” önümüzdeki günlerde sete çıkıyor.

İsmail Demirci “Kuşatma”da, Engin Akyürek ve Taro Emir’in abisi oldu

“Kuşatma” dizisi Netflix’in yeni iddialı dizisi olarak dikkat çekiyor. Dizi denizcilik alanında gittikçe büyüyen Bulut ailesinin sarsıcı ve tutku dolu hikâyesini etkili bir dille ele alıyor. Bulut ailesinin 3 oğlundan Osman’ı Engin Akyürek’in, Arda’yı Taro Emir’in oynayacağı ortaya çıkmıştı. Ailenin büyük oğlu Mahir’e hayat verecek olan oyuncu da sonunda kesinleşti.

Rol başarılı oyuncu İsmail Demirci’nin oldu. Mahir ailenin başını sık sık belaya sokan, problemlerinin altında çok derin bir hikâye yatan ferdi olarak öne çıkacak. Bulut ailesinin karizmatik analığı Songül’ü Dolunay Soysert canlandırırken Kuşatma’nın kadın başrol oyuncusu Nihal’e Aslı Enver, Berna’ya Zeynep Oymak hayat verecek. Uluç Bayraktar’ın yönettiği 8 bölümlük dizinin deneme çekimi ve provaları sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cinlerin Düğünü filminin çekimleri Erzincan’da başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir