1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Anıl Çelik ve Serkan Dağlı'dan Mançiz dizisi geliyor

2019 yapımı “Ölü Yatırım” filminde başrol oynayan Anıl Çelik ile Serkan Dağlı şimdi de “Mançiz” adlı dizide buluşuyor.

Anıl Çelik ve Serkan Dağlı’dan Mançiz dizisi geliyor

Mançiz dizisinin çekimleri başlıyor. Anıl Çelik ve Serkan Dağlı‘nın başrollerini paylaşacağı Mançiz‘in yönetmen koltuğunda Ömer Baykul oturacak. Serkan Dağlı ve Muammer Tali‘nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yapımcılığını PPH (Petrikor Production House) Hitay Öztürk üstleniyor.

Dizide Anıl Çelik ve Serkan Dağlı ikilisine Aslı Bekiroğlu eşlik ediyor. Her bölüm birbirinden sürpriz isimlerin konuk olduğu Mançiz’in oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Onur Buldu, Açelya Topaloğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Altan Erkekli, Nursel Köse, Gürhan Altundaşar, Özgür Meriç, Ali Rıza Tanyeli ve Burak Güneş gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Dijital platformda yayınlanacak dizi, eğlenceli hikayeleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı planlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dolunay Soysert “Kuşatma” dizisinin Songül Bulut’u oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir