1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dolunay Soysert “Kuşatma” dizisinin Songül Bulut’u oldu

“Yabani” dizisinin başrol oyuncusu Dolunay Soysert Tims&B’nin Netflix için çektiği “Kuşatma” dizisiyle anlaştı.

Dolunay Soysert “Kuşatma” dizisinin Songül Bulut’u oldu

“Kuşatma” dizisinin provaları sürüyor. Engin Akyürek (Osman) ve Aslı Enver’in (Nihal)  başrolünü oynadığı dizide Taro Emir “Arda” ve Zeynep Oymak “Berna” rolleriyle partner olacak. Bugün okuma provası yapılan “Kuşatma”nın en güçlü kadın karakterlerinden Songül Bulut’a hayat verecek oyuncu belli oldu.

8 bölümlük dizide “Osman Bulut”a hayat veren Engin Akyürek’in ailesinin kurucusu Songül’ü Dolunay Soysert’i canlandırıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Denizcilik alanında büyüdükçe büyüyen Bulut ailesinin kurucusu Songül Bulut güzel ve etkileyici bir kadındır ve başarısının tadını çıkarmaktadır. Uluç Bayraktar’ın yöneteceği, Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin çekimlerinin 7 ya da 8 Ekim’de başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şehrazad dizisinin yönetmeni belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir