1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Mustafa’sı Emrah Altıntoprak afişe eklendi

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nin geçen hafta yayınlanan 3. Sezon afişi tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da krize neden olmuştu.

Kızılcık Şerbeti’nin Mustafa’sı Emrah Altıntoprak afişe eklendi

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. Sezon afişinde 10 oyuncu yer almış, bu isimler arasında yer almayan dizinin Mustafa’sı Emrah Altıntoprak kırgınlığını esprili bir paylaşımla dile getirmiş ve afişteki 2 ayrı boşluğa birden kendi fotoğrafını yerleştirmişti.

Bu sitemi haklı bulan Gold Film’in patronu usta yapımcı Faruk Turgut, son hazırlanan afişe Emrah Altıntoprak’ın eklenmesini istedi.

Öte yandan Ünal ailesinin naif ismi Mustafa’ya hayat veren Emrah Altıntoprak yeni bölümlerde güçlü oyunculuğu ve özellikle babası Abdullah Ünal’la (Ahmet Mümtaz Taylan) yaşadığı yüzleşmeyle seyirciyi etkiledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Masumiyet Müzesi’nin Vecihe Basmacı’sı Tilbe Saran oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir