1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’li “Platonik Aşk”ta platform krizi

Gupse Özay’ın yazıp başrolünü oynayacağı “Platonik Aşk” dizisinin okuma provaları sürüyor.

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’li “Platonik Aşk”ta platform krizi

Gupse Özay’ın yazdığı “Platonik Aşk” dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkıyor. 8 bölümlük dijital komedi dizisinde Gupse Özay “Gülten”, Öykü Karayel “Nedret” adlı 2 kardeşi canlandıracak. Kerem Bürsin ise “Kaan” rolüyle iki kardeşin hayatına bomba gibi girecek. Okuma provası yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturacak.

Dizinin kısa bir aranın ardından yeniden yerli piyasadan içerik alımına başlayan Disney Plus’ta yayınlanması planlanıyordu. Ancak “Platonik Aşk” diziyle ilgili kulislerde dolaşan bilgilere göre Disney senaryodaki birkaç sahnenin değiştirilmesini istedi. Bu istek kabul edilmeyince platform diziyi almaktan sözleşme aşamasında vazgeçti. Ali İpin, Uğur Demirpehlivan, Emrah Ben’in de rol alacağı dizinin Netflix’te yayınlanması gündemde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilin Döğer “Albora’nın Sert Kışı” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir