1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Rehber” filmi Türkiye prömiyerini Altın Portakal’da yapacak

Mert Erez'in yazıp yönettiği Rehber filmi oğlunun ölümü nedeniyle yıllar sonra memleketine dönen bir adamın hikâyesini anlatıyor.

“Rehber” filmi Türkiye prömiyerini Altın Portakal’da yapacak

“Rehber” filmi Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ilk kez seyirciyle buluşacak. Kısa filmin ortak yapımcılığını Alican Erkılıç Yormaz, Meryem Sena Metin, Ece Yörenç ve Bilen Bilmen’in üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Nusret Emre Bilgin’in yaptığı filmde Murat Kılıç, Damla Sönmez, Berkay Şanveren, Meltem Berber, Kemal Burak Alper, Nebil Sayın, Sercan Gülbahar, Ayça Bozkurt Atioğlu ve Burak Özbaykuş gibi isimler yer alıyor.

Rehber filmi oğlunun ölümü nedeniyle yıllar sonra memleketine dönen bir adamın oğlunu bir cep telefonu rehberi üzerinden tanımaya çalışmasının hikayesini anlatıyor. İkinci yönetmenliğini Ozan Sertdemir’in, yardımcı yönetmenliğini de Arzu Arda Değer’in, sanat yönetmenliğini Bilen Bilmen’in yaptığı filmin kurgu yönetmenliğini ise Buğra Dedeoğlu yapıyor.

Öte yandan NTC Medya’nın yeni dizilerinden “Kırmızı Taksi”nin senaryosunu da yazan Rehber’in yönetmeni Mert Erez’in daha önce ISKA isimli uzun metrajlı belgeseli de 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Türkiye prömiyerini yapmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Rüzgarlı Tepe dizisinde flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir