1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

1,5 aylık hamile olan Pınar Deniz 17 Eylül’de evleniyor

Bu sezon çekilecek Harika Çılgınlar, Kral Kaybederse ve İşgal Günlerinde Aşk gibi bütün dev prodüksiyonlu dizilerinden teklif aldığı konuşulan Pınar Deniz bir süre dinlenmek istediğini açıkladı.

1,5 aylık hamile olan Pınar Deniz 17 Eylül’de evleniyor

Oyunculuk dünyasının en gözde oyucularının başında gelen Pınar Deniz 3 sezon boyunca muhteşem bir performans sergilediği “Yargı”nın ardından bir süre dinlenme kararı aldı. Geçen haftalarda önce Ay Yapım, ardından MedYapım’a giden başarılı oyuncu dinlenme kararının ardından anne olacağını öğrendi ve müstakbel eşi Kaan Yıldırım’la gündemindeki evlilik planını hızlandırdı.

Bugün katıldığı reklam tanıtımında özel hayatıyla ilgili soruları esprili açıklamalarla geçiştiren Pınar Deniz, 1,5 aylık hamile… Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın Roma Başkonsolosluğu’ndaki nikah tarihinin 17 Eylül olduğu konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Çelik “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir